Zelf meedoen?

Soms geef ik van die proeverijen waar ik erg graag zelf mee zou proeven. Afgelopen donderdag bij BRASS.29 in Cuijk was er zo één.  

IMG_1490.JPG

BRASS.29 is een kleinschalig boutique hotel in hartje Cuijk waar je ook heerlijk kunt eten en drinken. De informele, gezellige sfeer druipt ervan af! En als de gasten voor de proeverij binnenkomen blijkt al gauw dat het een mooie avond gaat worden. 

De chef heeft prachtige hapjes verzonnen bij de 7 whisky's die geproefd worden en al snel wordt aan me gevraagd of niet mee wil proeven. Nou ja... graag, maar nee dus. Heel verleidelijk want de smaak combinaties zijn goed uitgekiend, de whisky's ruiken heerlijk en ik weet dat ze geweldig smaken. Maar ik heb ook het voorrecht om de proeverij te mogen geven. En dat is een rol zonder "meedoen". Buiten dat mag ik met de auto naar huis dus hou ik het echt bij ruiken en genieten van het laten genieten. 

IMG_1498.JPG

Het is een geweldig leuke groep en ze weten me 2,5 uur bezig te houden, waarna ze duidelijk voldaan in taxi's instappen en weer naar huis gaan om het staartje van een voetbalwedstrijd te gaan kijken.  

Een paar gasten blijven gezellig hangen voor een biertje en bedanken me nog uitgebreid voor de gezellige proeverij en de informatie die ik ze heb gegeven die avond. Waarna ik met een grote glimlach in de auto stap. Dat is voor mij meedoen. En ik vind het heerlijk!