3 Dagen gidsen op het Whiskyfestival

In het weekend van 11 - 13 november ben ik weer op het Internationaal Whisky Festival in Den Haag geweest om daar mensen mee te nemen op de Festival Whisky Trail. Een wandelende masterclass waarbij we als gids het hele festival ter beschikking hebben om gasten mee te nemen in de wondere wereld van de whisky. Van het productie proces tot exclusieve botteling, alles kan daarbij aan bod komen, afhankelijk van de wensen van de groep. Dat is elk jaar weer een feestje om te mogen doen. 

Wil je ook een keer genieten van bijzondere whisky of horen hoe al die geuren en smaken tot stand komen? Kijk op mijn proeverijen pagina voor inspiratie of vraag naar mijn mogelijkheden. Je hoeft er niet voor naar Den Haag, maar ik kom graag naar je toe om een proeverij te verzorgen!

Voor meer informatie over het festival kijk op http://www.whiskyfestival.nl

Het startpunt van de festival whisky trail

Het startpunt van de festival whisky trail

B1E4F811-0E9D-45C3-910E-96D718EB300D.JPG