The Whisky Ambassador Cursusprogramma 2019

De Whisky Ambassador cursussen voor 2019 zijn bekend. Komend jaar kun je weer op verschillende plekken in Nederland en België terecht voor onze cursus en certificering.

IMAGE.JPG

In 2019 gaan we naar onder andere weer naar Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Maastricht en weer naar Elst (tussen Arnhem en Nijmegen)

Nieuw! Ook is er voor het eerst gelegenheid om in België de cursus te volgen! https://bit.ly/2OxeRzd

Op de foto: de Ambassadeurs die tijdens het International Whisky Festival op 17 november hun felbegeerde certificaat hebben gehaald.


Kijk op www.thewhiskyambassador.nl/cursusdata-en-locaties voor meer informatie en om in te schrijven.

Artikel in Whisky Passion

 

Op 13 april verscheen de Whisky Passion met daarin een artikel over de cursus van The Whisky Ambassador in Nederland. Een van de redacteuren van dit tijdschrift volgde zelf de cursus, deed examen en schreef een verslag over zijn ervaring en die van de andere cursisten.

FullSizeRender.jpg

Het is een bijzonder leuk artikel geworden dat een inkijkje geeft in wat je van de cursus en de cursusdag kunt verwachten. En dan is het natuurlijk fijn om te horen dat de cursisten en de redacteur erg te spreken waren over de cursus. Goed om te weten... de redacteur en alle andere cursisten zijn die dag netjes geslaagd en nu gecertificeerd Whisky Ambassador!

Whisky Passion is een tijdschrift over whisky in al zijn facetten. Het komt elk kwartaal uit. Voor meer informatie kijk op: www.whiskypassion.nl

Nederlandse cursus van The Whisky Ambassador® is gestart

Maandag 29 januari was het zover. De Nederlandse cursus van The Whisky Ambassador® is van start gegaan in het van der Valk hotel Nijmegen-Lent. 10 Enthousiaste aspirant Ambassadors gingen samen aan de slag op jacht naar het certificaat van The Whisky Ambassador®. 

Na een dag in een ontspannen, informele sfeer lekker doorwerken en oefenen werd de cursus afgesloten met het theoretisch en praktisch examen. Dat is altijd een beetje spannend, en met name het blind ruiken en proeven van de whisky's is een uitdaging. Maar ook erg leuk om te doen en zeker haalbaar.

Nu de uitslag binnen is vanuit Glasgow, kunnen we met trots melden dat Nederland 10 Ambassadors rijker is! Gefeliciteerd dames en heren! Ik ga me voorbereiden op de komende cursussen die ik overal in Nederland zal gaan geven.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.thewhiskyambassador.nl

The Whisky Ambassador

The Whisky Ambassador is de eerste officieel geaccrediteerde opleiding op het gebied van whisky in Schotland. De trainingen zijn bedoel voor personeel van slijterijen, groothandels en bars. De cursus is erop gericht dat deze mensen met uitgebreide basiskennis van het product op zak zich zeker kunnen voelen om klanten echt te kunnen helpen bij het maken van een keuze. Daardoor helpen ze niet alleen de klant, maar ook hun bedrijf.

Read More