Evenementen

Brand ambassador

Op diverse whiskyfestivals kun je me vinden als whiskygids en achter stands om merken te promoten. Ik ben in te huren als brand ambassador en bijvoorbeeld om je stand te bemannen. Neem voor meer informatie contact op.

Whiskystand op uw bedrijfsevenement

Voor sommige bedrijfsevenementen is het leuk om als aanvulling een stand of kraam te hebben met daarop te proeven whisky’s, vergezeld van deskundig advies. Ik kan zo’n stand compleet voor je verzorgen, inclusief de te proeven dranken en glaswerk. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Alternatieve invulling van een bedrijfsborrel

Voor veel bedrijven is de vrijdagmiddagborrel een leuke en nuttige manier om de week af te sluiten. Gezellig napratend over de week ontstaan daar soms de beste ideeën, maar in elk geval spreek je de collega’s even op een andere manier. Het samen proeven van een aantal verschillende distillaten kan daarbij een leuke aanvulling zijn. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Event management

Met bijna 8 jaar Maltstock op de teller, het mede organiseren van de Peat Night in 2006 en diverse andere activiteiten ben ik ervaren in het organiseren van whisky gerelateerde evenementen. Ik ken het reilen en zeilen van festivals, weet wat er speelt op het gebied van wet- en regelgeving en snap wat er komt kijken bij het organiseren van een event waar alcohol onderdeel van uitmaakt. Ik ben graag bereid om je te helpen bij de organisatie of je te adviseren. Informeer hier naar de mogelijkheden.